+36 30 / 355 75 93 avandorasztalos@gmail.com

Rostás Művészeti Akadémia

Rostás Művészeti Akadémia

Évek óta próbálom segíteni az árva gyerekeket, családokat és próbálok nekik egy kiutat mutatni a bűnözésből és az elkeseredésből. SZAKMÁM TUDÁSÁT ÁTADNI, SZAKMÁRA TANÍTANI-A FIATALOKAT!

Eddig közel 6000 gyermeken tudtam segíteni, közülük 15 gyermeket sikerült a drogról lebeszélnem. VAN AKI MÁR ASZTALOS LETT SIKERÜLT A SZAKMA SZERETETÉT ÁT ADNOM RÉSZÉRE!
A kezdeményezéssel célom, hogy a hozzám hasonlóan nehéz körülményekből induló gyermekeknek célt és motivációt adjak egy más élet megalapozásához.

Szeretném, hogy a gyerekek tiszteljék szüleiket és a idős embereket tisztelni tudják és be tudjanak illeszkedni a társadalomba. De hogy ez sajnos nagyon nehéz feladat számukra, talán az alábbi történet tudja megmutatni:

2012-ben amikor a karácsonyt szerveztem, a vacsoránál egy kislány elkezdett sírni, mire odamentem és megkérdeztem tőle, hogy mi a baj?
Ezt válaszolta : Árpi bácsi, szeretném az Anyukámnak és a testvéreimnek haza vinni a rántott húst!
A szívem erre összeszorult. És képzelje el, mindenki vitte haza a testvéreinek szüleinek az ennivalót!

Ezért hoztam létre a Rostás Művészeti Akadémiát ahol a szakma magas fokú képzését és a szakmai alázatra, tiszteletre, becsületre szeretném oktatni a jelentkezőket. Számomra egyértelmű volt, hogy egy életre szóló barátság fog létre jönni.

Sokan most voltak először nyaralni mint szülők. Gyermekként nem volt rá soha lehetőségük, hiszen sajnos a szülőknek alkalmi munkájuk van vagy munkájuk nincsen. Többen most ettek téli szalámit, pikkszalámit és volt köztük olyan aki másodszor evett dinnyét. Igazi filozófia volt számomra. A gyermekek mégis boldogok mert hiszem, hogy a jó Isten mindent megfog adni számukra mégis boldogok. Tudják azt értékelni, amit kapnak a szüleiktől!

Azt szoktam mondani, a győztes meccset soha nem kell megmagyarázni, a veszteset mindig! Győztünk! Mindenki a cigányságról beszél, milyenek vagyunk, stb. Ezek a gyermekek nem foglalkoznak a politikával az élet vizén szeretnének csónakázni, ezért fontos számomra a tanulás, szakmát adni számukra! Az idős szülők beszéltek az életükről, sajnos a szemünk nem volt száraz ezek a gyermekek tisztában vannak azzal, mi is történik velük körülöttük.

Sírva mentek haza, szeretnének jövőre is eljönni a táboromba. Ígéretett tettem, lesz tábor! Már a szülők hívtak meg hozzájuk, látogassam meg őket, mert rólam beszélnek mesélnek. Míg élek lesz tábor! Egyszerű ember vagyok, aki szintén ebben az életben élek, tudom mit jelent az, ha valaki szegény, egyedül van, de a szíve mindig tiszta!

Minden honnan elzavartak, megaláztak, ígértek, de eddig 6000 gyermeket tudtam elvinni nyaralni táborozni!

Tisztelettel, az Örök Vándorasztalos Rostás Árpád

Küldje el kérdését, üzenetét!

*név:
*email:
*telefon:
*üzenet: